J.A.T. template series was designed 2006 by 4bp.de: www.4bp.de, www.oltrogge.ws

 

Tehetséggondozás

Géniusz portál
Tehetséglámpás

Alapítványunk fő támogatói

 

 


SPRING-HOLDING KFT.

 

Tatabánya MJV Önkormányzata  

RSS szolgáltatás

Adó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlásával segítse Alapítványunk működését
Adószámunk: 19144847-1-11
Bankszámlaszámunk:
10200452-36013168-00000000
Anime-Otaku Klub
Otakuk felhívás PDF Nyomtatás E-mail
2015. május 07. csütörtök 21:28
 
Anime OTAKUK Ifjúsági csoport PDF Nyomtatás E-mail
2014. április 08. kedd 23:10

Anime OTAKUK Ifjúsági csoport képei:

 

  

  

  

   

 

 
Egy jó csapat PDF Nyomtatás E-mail
2014. április 08. kedd 22:34

S z i s z !

 

Mi egy jó csapatot alkotunk, ha nem tudsz mit kezdeni szabadidőddel, gyere el közénk biztosítunk arról, hogy jól fogod érezni magad.

Jelentkezz Kovács Niki klubvezetőnél  06-70/623-0378

 

 

 
Fényképek PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 16. csütörtök 10:36

  

 

 
Ázsiai Kultúra PDF Nyomtatás E-mail
2013. július 08. hétfő 00:00

  Ázsiai Kultúra

 

 

 

 

 
Anime Klub Halloween Parti PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 10. szombat 18:09

3. alkalommal rendeztük meg az Anime Klub Halloween Partiját. Mint minden évben most is élt a "ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek" jelige, mindenki sütött, vagy hozott valami finomságot az asztalra. Most is sikerült kivetítőt szereznünk, így a rémisztő zenei hangzást, még rémisztőbb videók is kísérték, ami csak fokozta a hangulatot.

Bővebben...
 
Anime-Otaku Klub PDF Nyomtatás E-mail
2011. március 11. péntek 11:34

Tatabányai Otakuk Szövetsége, egy ifjúsági klub otakuk számára. Nos, mit is takar az otaku? Rengeteg megfogalmazással és megközelítésből lehet figyelni a szó jelentését. Mi a nyugati értelemben vett fanokra gondoltunk, akik kedvelik az ázsiai kultúrát, a különféle stílusokat, mint a zenei színtér, animék, mangák, konzoljátékok.

Nem lehet minket szimplán anime-klubnak nevezni, hiszen több tagunk még csak ismerkedik ezzel az egésszel, tetszik neki, de még nem tudja maga sem, mit kedvel a legjobban.
Sok tag elsősorban az ázsiai zene sokszínűségét és szépségét szereti, de emellett vannak nagy játékrajongók, akik elsősorban a konzol és pc-játékok elhivatott "szerelmesei".
Sokan játszanak szívesen RPG- és szerepjátékokat is. Vannak táncos-lábú tagok, akik szívesen követik a nyilakat a táncszőnyegeken, esetleg para-paráznak, ami a gyaru/gal stílus egyik velejárója.

Akik az animék és mangák iránt rajonganak, ugyanúgy minket kereshetnek, hiszen ahányan vagyunk, annyifélét nézünk, annyifélét tudunk ajánlani és persze mi is mindig kíváncsiak vagyunk, hogy mit érdemes, hiszen ez mind ugyanolyan széleskörű, mint akármelyik más nemzet vagy kultúra stílusvilága.

Az extrém hobbihoz gyakran társul a mi köreinkben extrém kinézet is, ami elsősorban a cosplay velejárója. A cosplay egy anime/manga/fantasy vagy játékfigura minél pontosabb és tökéletesebb lemásolását jelenti, oly módon, hogy a tagok nem kevés időt és energiát beleadva dolgoznak, hogy a ruhák, a kiegészítők és még sok esetben a paróka és a smink is megfelelő legyen. Animecon-okon és többnyire japán előadók koncertjein biztosan sok klubtagot felismerhet, aki már találkozott velünk.

Kimagasló tehetségeink vannak énekhangban, rajztudásban és kreativitásban is, amire szintén nagyon büszkék vagyunk. Tagjaink közt tudhatunk olyanokat, akik saját manga kiadvánnyal rendelkeznek, vagy neveztek már con-on vagy különféle témába vágó oldalakon meghirdetett pályázatokon vagy versenyeken. A Kemma.hu-n is írtak rólunk:

Egy kis ízelítő a programjainkból (persze nem minden találkozón csináljuk mindezt, hanem mindig megbeszélés alapján ezek közül valamit, ahogy általában előre megbeszéljük...)
- Naruto szerepjáték
- Anime társasjáték: puzzle vagy saját készítésű játékok
- Anime-beugró: saját készítésű, Nippa ötlete, az eredeti Beugró c. játék alapján, csak animék alapján írt szituációkkal
- Anime-quiz: kis felmérés, hogy ki mennyire ismeri azt, amit látott
- Manga olvasás – ismertetés: kölcsönadás, csere-bere mindenki egyénileg
- Karaoke: A conokon is használt Adarna karaoke!
- Konzol és konzolversenyek: a játékosok egymás ellen is összemérhetik "erejüket"/tudásuk
- para-para tánc
- meseírás: páran leülünk és együtt írunk érdekesebbnél érdekesebb sztorikat, persze spontán, mert attól lesz vicces
- rajzolás, mangarajzolás
- origami
- egyéb hobby: cosplay készítéshez ötletcsere, vagy segítségnyújtás, ázsiai ételek elkészítése hozott alapanyagból, receptbörze, bento verseny)

 
J.A.T. template series was designed 2006 by 4bp.de: www.4bp.de, www.oltrogge.ws